Rüyada paten kayan birini görmek

Rüyada paten kayan birini görmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada paten kayan birini gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla iletişim kurmanız bazı olayları farklı şekilde görmenizi sağlayabilir veya yeni fırsatların önünü açabilir.

Rüyada paten kayan birini görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Rüyada buzda kayan görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, başarıları ile konuşulacağına inanılır.

Rüyada kayan araba görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayanın tepesine çıkmak kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada kayanın üstünde durmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayanın düştüğünü görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada kayanın üstüne oturmak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments