Rüyada kayanın altında kalmak

Rüyada kayanın altında kalmak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, arabuluculuk yapılacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayanın altında kalmak gördüyseniz:

  • Para konusunda anlamsız yere para harcıyorsunuz.

Rüyada kayanın altında kalmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada kayan araba görmek hayırlı haberler duyacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına işarettir.

Rüyada kayanın üstünde oturmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına işaret eder.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayanın içine girmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada kayanın yuvarlandığını görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada kayanın üstünde durmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments