Rüyada kayanın üzerine çıkmak

Rüyada kayanın üzerine çıkmak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayanın üzerine çıkmak gördüyseniz:

  • Belli öneri, teklif, davetlerin gerçeğe dönüşme olasılığı yüksek görünüyor.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayanın üzerine çıkmak allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine işarettir.

Rüyada kayanın tepesine çıkmak suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kayanın yuvarlandığını görmek günden güne sorunlarının artacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada kayanın altında kalmak kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayanın üstüne oturmak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kurtuluşa kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments