Rüyada kayanın düştüğünü görmek

Rüyada kayanın düştüğünü görmek umutların yıkılacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine delalet eder.

Rüyada kayanın düştüğünü gördüyseniz:

  • Yeni beceriler edinme veya yaşam standardınızı yükseltmenize yardım edecek başvurular yapma niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada kayanın düştüğünü görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına delalettir.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada kayanın yuvarlandığını görmek sorunları başarıyla çözmeye, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada kayanın üstünde durmak endişelerinin yerini umudun alacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada kayanın üstünde oturmak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına işaret eder.

Rüyada kayan toprak görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine yorulur.

Rüyada buzda kayan görmek fakir fukaraya yardım edileceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments