Rüyada kasırga olduğunu görmek

Rüyada kasırga olduğunu görmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına işarettir.

Rüyada kasırga olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz.

Rüyada kasırga olduğunu görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına işarettir.

Rüyada kasırgadan kurtulmak özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kasırga fırtına görmek sorunların hallolacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalet eder.

Rüyada hortum kasırga görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasırga görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada kasırga ve hortum görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde kasırga görmek zenginlik elde edeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kasırgadan kaçmak daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments