Rüyada kasırgadan kurtulmak

Rüyada kasırgadan kurtulmak çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, kazancını iki kat arttıracağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kasırgadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Tamamen rastlantısal bir fikir sonuca giden yolun anahtarına dönüşebilir.

Rüyada kasırgadan kurtulmak büyük bir parasızlık yaşanacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına alamet eder.

Rüyada kasırga fırtına görmek kişinin yaşamının değişeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kasırgadan kaçmak çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasırga görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde kasırga görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kasırga ve hortum görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalet eder.

Rüyada kasırga olduğunu görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, haneye nifak gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hortum kasırga görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments