Rüyada hortum kasırga görmek

Rüyada hortum kasırga görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, namının yürüyeceğine delalettir.

Rüyada hortum kasırga gördüyseniz:

  • Çevrenizde oluşan kontrolden çıkmış olaylar veya kontrolünü kaybetmiş kişiler olayları şaşkınlıkla izlemenize neden olabilirler.

Rüyada kasırga ve hortum görmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortum kasırga görmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kasırgadan kaçmak çok daha iyi yerlere geleceğine, onlara hayrının dokunacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde kasırga görmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına işarettir.

Rüyada kasırga görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, mutlu günler göreceğine inanılır.

Rüyada kasırga fırtına görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, neşeli zamanların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kasırga olduğunu görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza işaret eder.

Rüyada kasırgadan kurtulmak rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, zengin bir hayat sürüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments