Rüyada kasırga fırtına görmek

Rüyada kasırga fırtına görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, engel tanımayan biri olacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına işarettir.

Rüyada kasırga fırtına gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda alacağınız haberler veya ortaya çıkan bilgiler dikkat gerektirebilir.

Rüyada kasırga fırtına görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada kasırga ve hortum görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işarettir.

Rüyada kasırgadan kaçmak aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına rivayet eder.

Rüyada kasırga olduğunu görmek malvarlığının çok daha artacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kasırgadan kurtulmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada kasırga görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hortum kasırga görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına alamet eder.

Rüyada denizde kasırga görmek gözyaşı dökeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments