Rüyada kasırgadan kaçmak

Rüyada kasırgadan kaçmak işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına alamet eder.

Rüyada kasırgadan kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler uzun zamandır istediğiniz bir şeyi denemeniz için size şans tanıdıysa, tüm planlarınızı iptal edip, o yöne ilerlemenizde fayda var.

Rüyada kasırgadan kaçmak içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hortum kasırga görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada kasırga olduğunu görmek kem gözlere gelineceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kasırga fırtına görmek hataların düzeltileceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada denizde kasırga görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada kasırga ve hortum görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine yorulur.

Rüyada kasırga görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına yorulur.

Rüyada kasırgadan kurtulmak lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments