Rüyada kasırga görmek

Rüyada kasırga görmek sorunların günden güne azalacağına, mülk sahibi olacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, yüzünün de güleceğine delalettir.

Rüyada kasırga gördüyseniz:

  • Normalde sizi destekleyen kişilerden birinin farklı davranışı sizi şaşırtabilir.

Rüyada kasırga olduğunu görmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde kasırga görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasırgadan kaçmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada kasırga fırtına görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine inanılır.

Rüyada kasırga görmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına işarettir.

Rüyada kasırga ve hortum görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, kazancını iki kat arttıracağına inanılır.

Rüyada kasırgadan kurtulmak böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada hortum kasırga görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments