Rüyada karnının şiş olduğunu görmek

Rüyada karnının şiş olduğunu görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına rivayet eder.

Rüyada karnının şiş olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler konforu arttırabilir.

Rüyada karnın şiştiğini görmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada karnı şişmiş görmek mali gücünü yitireceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini karnı şiş görmek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine tabir olunur.

Rüyada karnında şişlik görmek günbegün kötüleşeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnı şiş görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada karnı şiş kadın görmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, aksiliklerin son bulacağına işarettir.

Rüyada karnı şiş bebek görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments