Rüyada karnı şiş kadın görmek

Rüyada karnı şiş kadın görmek rahat bir hayat sürüleceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, yüküne ortak olacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada karnı şiş kadın gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle özel bir plan yapabilirsiniz.

Rüyada karnı şiş kadın görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnı şiş görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, güzel günler için yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnının şiştiğini görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada karnın şiştiğini görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada karnı şişmiş görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya inanılır.

Rüyada birinin karnını şiş görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnı şiş bebek görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments