Rüyada karnın şiştiğini görmek

Rüyada karnın şiştiğini görmek malının ve parasının çoğalacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına rivayet eder.

Rüyada karnın şiştiğini gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız bir iş arkadaşınızın özel sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada karnı şiş bebek görmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının karnını şiş görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada birini karnı şiş görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına tabir olunur.

Rüyada karnının şiş olduğunu görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnında şişlik görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Rüyada birinin karnının şiştiğini görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına delalettir.

Rüyada karnının şiştiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnın şiştiğini görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments