Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek

Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek çok büyük destek vereceğine, olumsuz haberler alacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, işlerinin açılacağına, hastalıklarının düzeleceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının karnının şiştiğini gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların tekrar ele alınması gerekiyor olabilir.

Rüyada başkasının karnının şiştiğini görmek yarardan çok zarar getireceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada karnı şişmiş görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada karnını şişmiş görmek üzüleceğine, yıpranacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnının şiştiğini görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada karnı şiş bebek görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada birinin karnının şiştiğini görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına delalettir.

Rüyada karnı şiş birini görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının karnını şiş görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments