Rüyada karnında şişlik görmek

Rüyada karnında şişlik görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnında şişlik gördüyseniz:

  • Uzman kişilerin tecrübelerine kulak vermekte fayda var.

Rüyada birini karnı şiş görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek kızgınlıkların geçeceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin karnını şiş görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnı şiş görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada karnının şiş olduğunu görmek kendini her konuda geliştireceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının karnını şiş görmek hakkını savunamayacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına delalet eder.

Rüyada karnını şişmiş görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnın şiştiğini görmek herkesin takdirini toplayacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments