Rüyada karnı şişmiş görmek

Rüyada karnı şişmiş görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnı şişmiş gördüyseniz:

  • Çok fazla fikir sahibi olmadığınız yerlere seyahat etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada karnın şiş olduğunu görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnının şiştiğini görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine tabir olunur.

Rüyada karnın şiştiğini görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün karnının şiştiğini görmek işlerini büyüteceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnında şişlik görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının karnını şiş görmek yüklü siparişler alacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnı şiş kadın görmek alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini karnı şiş görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments