Rüyada karışla ölçmek

Rüyada karışla ölçmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, işlerin rast gideceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karışla ölçmek gördüyseniz:

  • Öğrenmeniz gereken şeylere ulaşmak için gereken görüşmeyi yapmaktan veya telefonu etmekten çekinmemeniz gerekiyor.

Rüyada karışla ölçmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada belini ölçmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, yüklü miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin boyunu ölçmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, itibar edineceğine işarettir.

Rüyada ölcü almak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet eder.

Rüyada başkasının boyunu ölçmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada kumaş ölçmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına delalettir.

Rüyada toprak ölçmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle boy ölçmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments