Rüyada ölcü almak

Rüyada ölcü almak kendisine uğur getireceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, karamsar ve umutsuz olacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada ölcü almak gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Rüyada metre ölçmek endişe verici olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine tabir olunur.

Rüyada bir şeyi ölçmek işi ile gündeme geleceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada boyunu ölçmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalettir.

Rüyada şeker ölçmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının boyunu ölçmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karışla ölçmek onun kıymetini her daim bileceğine, yüzünde güller açacağına alamet eder.

Rüyada metreyle yeri ölçmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına yorulur.

Rüyada ölcü almak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments