Rüyada karın üstüne düşmek

Rüyada karın üstüne düşmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, maddi durumun düzeltileceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına delalettir.

Rüyada karın üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Çok yakın zamanda istekleriniz gerçek olabilir.

Rüyada karın üstüne düşmek birçok engelin aşılacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada karın üstüne oturmak genç kimselere eğitim vereceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalettir.

Rüyada karın üstüne yatmak zor bir durumda kalacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karın üzerine düşmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, hayatının başarılarla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağın üstüne düşmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafasının üstüne düşmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına inanılır.

Rüyada yılanın üstüne düşmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, rakiplerinin üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten ayakları üstüne düşmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments