Rüyada yüksekten ayakları üstüne düşmek

Rüyada yüksekten ayakları üstüne düşmek verilen sözlerin tutulamayacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, makamının ve ününün artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, hastalığının düzeleceğine işarettir.

Rüyada yüksekten ayakları üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz.

Rüyada yüksekten ayakları üstüne düşmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına inanılır.

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakları üstüne düşmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına delalettir.

Rüyada ayak üstüne düşmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarının üstüne düşmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada ayakların üstüne düşmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada dört ayak üstüne düşmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki ayağının üstüne düşmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments