Rüyada karın üstüne oturmak

Rüyada karın üstüne oturmak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına delalettir.

Rüyada karın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Ateşli hastalıklara yakalanabilirsiniz.

Rüyada karın üstüne oturmak zararın gittikçe daha da artacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada karın üstüne düşmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada karın üstüne yatmak kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada karın üstünde oturmak inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tabutun üstüne oturmak insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayanın üstüne oturmak şansının ve bahtının daima açıkolacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada sobanın üstüne oturmak sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan üstüne oturmak sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments