Rüyada karın üzerine düşmek

Rüyada karın üzerine düşmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sorunların son bulacağına, kişinin tek başına kalacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karın üzerine düşmek gördüyseniz:

  • Küçük gayretlerle büyük şeyler kazanabilirsiniz.

Rüyada karın üstüne düşmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına inanılır.

Rüyada karın üzerine düşmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada karın yağışını izlemek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada karın üstünde yatmak onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın üstünde kaymak mutlu olacağına, hafifleyeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada karının kesildiğini görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada karın içinde ateş görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın doyurmak amaçlardan sapmaya, helal rızka sahip olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments