Rüyada yılanın üstüne düşmek

Rüyada yılanın üstüne düşmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, iyi halinin kalmayacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, kazancının hiç azalmayacağına delalettir.

Rüyada yılanın üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Evliyseniz, eşinizle beraber bütün hayatınızı etkileyebilecek bir konuda karar vermeniz olasıdır.

Rüyada yılanın üstüne düşmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakları üstüne düşmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın üstüne düşmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına inanılır.

Rüyada kumun üstüne düşmek kazancın düşeceğine, huzurunun da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sobanın üstüne düşmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, maddi açıdan rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada ağacın üstüne düşmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başının üstüne düşmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin üstüne düşmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments