Rüyada kafasının üstüne düşmek

Rüyada kafasının üstüne düşmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada kafasının üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Kısa ziyaret ya da yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada kafasının üstüne düşmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın üstüne düşmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada dizlerinin üstüne düşmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başının üstüne düşmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada kar üstüne düşmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin üstüne düşmek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, eline geçen malları tutamayacağına işarettir.

Rüyada sobanın üstüne düşmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakların üstüne düşmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments