Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaşanabilecek hoşnutsuzlukları alttan almaya çalışın.

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacaklarının kesildiğini görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bacağının kesilmesini görmek rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacak kesilmesi görmek tatsızlıkların aşılacağına, tövbelerin kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini görmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada bacağının kesileceğini görmek dini inançların güçleneceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine delalettir.

Rüyada bacakları kesilmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada bacağı kesilmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments