Rüyada arkadaşını kelepçeli görmek

Rüyada arkadaşını kelepçeli görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, geriye doğru gideceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kelepçeli gördüyseniz:

  • Yapılan şeyler konusunda şikayet etmek yerine yardımcı olmayı teklif etmelisiniz.

Rüyada arkadaşını kelepçeli görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada oğlunu kelepçeli görmek arzularına kavuşacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada elinde kelepçe görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasında kelepçe görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, kısmetli bir işe atılmaya delalet eder.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, dolayısıyla geleceğine alamet eder.

Rüyada kelepçe taktığını görmek büyük zorluklar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kelepçeli birini görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunda kelepçe görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, de elinin bollaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments