Rüyada başkasında kelepçe görmek

Rüyada başkasında kelepçe görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada başkasında kelepçe gördüyseniz:

  • Aileden birinin hastalığı sizi son kötü etkileyebilir.

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada ayakta kelepçe görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, maddi açıdan rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın kelepçe takmak zevkli ve güzel hale geleceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelepçeli birini görmek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına rivayet eder.

Rüyada kırık kelepçe görmek mutlu olacağınıza, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulur.

Rüyada kelepçelendiğini görmek insanlarla bir araya geleceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada silah ve kelepçe görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, adeta sinirden küplere bineceğine yorulur.

Rüyada altın kelepçe bilezik görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments