Rüyada kolunda kelepçe görmek

Rüyada kolunda kelepçe görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına delalet eder.

Rüyada kolunda kelepçe gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olabilir veya olaylarla ilgili farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.

Rüyada koluna kelepçe takmak hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet eder.

Rüyada kolunda kelepçe görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine delalettir.

Rüyada kelepçe görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada eli kelepçeli görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza tabir olunur.

Rüyada elinin kelepçelendiğini görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına delalettir.

Rüyada birinin kelepçelendiğini görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, insanlarla tartışacağına delalet eder.

Rüyada altın kelepçe bilezik görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments