Rüyada kertenkele doğurmak

Rüyada kertenkele doğurmak aksiliklerin başgöstereceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, hem yıpranacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada kertenkele doğurmak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız şeylerin sözünü vermemelisiniz.

Rüyada kertenkele doğurmak iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine yorulur.

Rüyada kertenkele kuyruğu görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kertenkele görmek büyük bir yükten kurtulacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada mavi kertenkele görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına inanılır.

Rüyada suda kertenkele görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda kertenkele görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine inanılır.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada kertenkele ısırması görmek rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments