Rüyada böcek kertenkele görmek

Rüyada böcek kertenkele görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başarılı çalışmalara imza atacağına, yaptığı işte sivrileceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böcek kertenkele gördüyseniz:

  • Bazı kişiler konuşmaktan kaçınıyor veya demagoji yaparak zaman kazanmaya çalışıyor olabilir.

Rüyada böcek kertenkele görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine delalettir.

Rüyada dev kertenkele görmek hayatının da zorlaşacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalettir.

Rüyada siyah kertenkele görmek ekmeğine leke süreceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada turuncu kertenkele görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine alamet eder.

Rüyada su kertenkelesi görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kertenkele ısırması görmek isyan edeceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada küçük kertenkele görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı kertenkele görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, iyiliğe kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments