Rüyada kalem seçmek

Rüyada kalem seçmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına tabir olunur.

Rüyada kalem seçmek gördüyseniz:

  • Anlaşmalarda özenli olmanız durumunda yüksek harcamalarınızı ya da ödemelerinizi hafifletebilirsiniz.

Rüyada kalem seçmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada armut seçmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada alyans seçmek kısa süreli hastalık yaşamasına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada fındık seçmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabak seçmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın seçmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada meyve seçmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada çorap seçmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments