Rüyada meyve seçmek

Rüyada meyve seçmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, geride bırakacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, hem de para kaybettireceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine delalettir.

Rüyada meyve seçmek gördüyseniz:

  • Seçimlerinizi dikkatli hesaplamalısınız.

Rüyada meyve seçmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine yorulur.

Rüyada altın yüzük seçmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömlek seçmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Rüyada mandalina seçmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çanta seçmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, allah’a dua edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğün davetiyesi seçmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine delalet eder.

Rüyada terlik seçmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada isim seçmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments