Rüyada fındık seçmek

Rüyada fındık seçmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada fındık seçmek gördüyseniz:

  • Size neyin uyup neyin uymadığı konusunu netleştirip, ona göre planlar yapabilirsiniz.

Rüyada fındık seçmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına inanılır.

Rüyada düğün davetiyesi seçmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada çorap seçmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, borçlarını bitireceğine tabir olunur.

Rüyada eş seçmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına inanılır.

Rüyada eşya seçmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına işaret eder.

Rüyada elbise seçmek gönlündeki gibi sevileceğine, bazı ortak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kravat seçmek daima afiyette olacağına, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada halı seçmek arkasından gıybet edeceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments