Rüyada alyans seçmek

Rüyada alyans seçmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına inanılır.

Rüyada alyans seçmek gördüyseniz:

  • Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız.

Rüyada alyans seçmek mal sahibi olacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada oda seçmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada patates seçmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada elbise seçmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine işaret eder.

Rüyada zeytin seçmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlük seçmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada kılıç seçmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada kendine mezar seçmek evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments