Rüyada çorap seçmek

Rüyada çorap seçmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına delalettir.

Rüyada çorap seçmek gördüyseniz:

  • Bilinçaltı rahatsızlıklara açıksınız.

Rüyada çorap seçmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mandalina seçmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına delalettir.

Rüyada mercimek seçmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına inanılır.

Rüyada kravat seçmek işlerinde atılıma geçeceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye inanılır.

Rüyada terlik seçmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine delalet eder.

Rüyada meyve seçmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada telefon seçmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşya seçmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments