Rüyada tabak seçmek

Rüyada tabak seçmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, ayrılanların birleşeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabak seçmek gördüyseniz:

  • Sağlık problemleriniz olabilir.

Rüyada tabak seçmek bereket ve zenginlik bulacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanlık seçmek ekmek ve dünya malı alacağına, canını ve malını hiçe sayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çanta seçmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada biber seçmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hediye seçmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erik seçmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada nohut seçmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine delalettir.

Rüyada altın seçmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments