Rüyada altın seçmek

Rüyada altın seçmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, işinde ustalaşacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın seçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizin yerinize bazı şeyler yapmasını bekliyorsanız, güvenmeyin.

Rüyada altın seçmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada altın yüzük seçmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, helal rızka kavuşacağına yorulur.

Rüyada düğün davetiyesi seçmek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taş seçmek kazancının düşeceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nar seçmek çevre değiştireceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine rivayet eder.

Rüyada ceviz seçmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek seçmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine inanılır.

Rüyada yol seçmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments