Rüyada armut seçmek

Rüyada armut seçmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine delalettir.

Rüyada armut seçmek gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz sonuna kadar takip etmelisiniz.

Rüyada armut seçmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına işaret eder.

Rüyada bulgur seçmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine tabir olunur.

Rüyada gözlük seçmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yol seçmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiye seçmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın yüzük seçmek ona göre davranacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada pirinç seçmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğün davetiyesi seçmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments