Rüyada kalbinden vurulduğunu görmek

Rüyada kalbinden vurulduğunu görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kalbinden vurulduğunu gördüyseniz:

  • İçgüdülerini kontrol edemeyen veya sezgilerine göre davranan kişiler nedeniyle, belli konulardaki yönünüzü tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada kalbinden vurulduğunu görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına inanılır.

Rüyada silahla kalbinden vurulmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalbinden silahla vurulmak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, zengin olunacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kalbinden vurulduğunu görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalbinden vurulmak mal veya dünyalığına gelecek zarara, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments