Rüyada silahla kalbinden vurulmak

Rüyada silahla kalbinden vurulmak bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla kalbinden vurulmak gördüyseniz:

  • Çalışmadan ödüllendirilmeyi beklemek yanlış olabilir.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada kalbinden silahla vurulmak düşünmeden hareket edeceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına işarettir.

Rüyada silahla kalbinden vurulmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada kalbinden vurulduğunu görmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, gelirinin de garanti altında olacağına işaret eder.

Rüyada birinin kalbinden vurulduğunu görmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına inanılır.

Rüyada kalbinden vurulmak yatırımlarının kendisine kar getireceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına delalettir.

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments