Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek bahtın açık olmasına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına inanılır.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren hoş olmayan durumlar söz konusu olabilir veya hoş olmayan gelişmelerle yüz yüze gelebilirsiniz.

Rüyada kalbinden silahla vurulmak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, ömür boyu başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada silahla kalbinden vurulmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, umutlarının yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalbinden vurulduğunu görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada kalbinden vurulmak onların bir adım önüne geçeceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak yanlış yollardan döneceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kalbinden vurulduğunu görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak büyük maddi kazanç elde edileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments