Rüyada kalbinden vurulmak

Rüyada kalbinden vurulmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, mal mülk edineceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada kalbinden vurulmak gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen birisinin aleyhinizde önemli faaliyetlere girişmesi olasıdır.

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalbinden vurulduğunu görmek parasının azalacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada birinin kalbinden vurulduğunu görmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına yorulur.

Rüyada kalbinden silahla vurulmak kendisini çok zor durumlarda bulacağına, kazançlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalbinden vurulmak bahtının ve geleceğinin açık olacağına, tutulan yolun isabetli olacağına işarettir.

Rüyada silahla kalbinden vurulmak üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, işlerini hafifleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments