Rüyada kalbinden silahla vurulmak

Rüyada kalbinden silahla vurulmak yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalbinden silahla vurulmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren bazı konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına alamet eder.

Rüyada kalbinden silahla vurulmak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla kalbinden vurulmak tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada kalbinden vurulduğunu görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada kalbinden kurşunla vurulmak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kalbinden vurulmak hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kalbinden vurulduğunu görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments