Rüyada konuşan keklik görmek

Rüyada konuşan keklik görmek günah ve suç işleyeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada konuşan keklik gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanarak bir karar almanız gerekebilir.

Rüyada konuşan keklik görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, büyük bir ikilemde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada keklik avlamak nasibin de kısmetlerin de artacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına delalettir.

Rüyada keklik sevmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada keklik yemek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, huzursuzlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada keklik ölüsü görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada keklik ve güvercin görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına yorulur.

Rüyada erkek keklik görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi keklik görmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments