Rüyada keklik yumurta görmek

Rüyada keklik yumurta görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, insanlara küsüleceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada keklik yumurta gördüyseniz:

  • Yaratıcı veya romantik planlar yapılabilir.

Rüyada keklik yumurtası görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine rivayet eder.

Rüyada keklik yumurta görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada keklik ve yumurtasını görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keklik sesi duymak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada keklik öldürmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada keklik yakalamak yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine delalettir.

Rüyada öten keklik görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada canlı keklik yakalamak işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments