Rüyada kadının yüzünde tüy görmek

Rüyada kadının yüzünde tüy görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, kazancın sürekli artacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının yüzünde tüy gördüyseniz:

  • Geleceğinize yatırım yapın.

Rüyada yüzü tüylü kadın görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına delalettir.

Rüyada kadının yüzünde tüy görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada yüzünü tüylü görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüz tüylerini almak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada yüzünde tüy görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, zengin için yoksulluğa yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün tüylerini almak bereket ve zenginlik olacağına, kendine döneceğine alamet eder.

Rüyada yüzü tüylenmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, hayırlı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde tüylenme görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments