Rüyada yüzünde tüylenme görmek

Rüyada yüzünde tüylenme görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, gelişim içine girileceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde tüylenme gördüyseniz:

  • Evdeki bir değişiklik sizi olumlu yönde teşvik edebilir.

Rüyada yüzü tüylü kadın görmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada yüzünün tüylendiğini görmek büyük savaşların yaşanacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde beyaz tüy görmek işinde terfi edeceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde tüylenme görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının yüzünde tüy görmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü tüylü görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün tüylerini almak yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Meryem Bahar

Eşimin ve benim yuzümde ve vücudumda acı ve beyaz kus tüyü çıktığını gördüm canım çok açıyordu eşim mutfağa gidip satır ve bıçak getirdi bütün elimdede çıkmıştı keselim dedi korkuyla yerine çıkmaz öyle değil bu dedim ve sofra vardı doğranmış et gördüm paket yapıyordum acıyla uyandım.