Rüyada yüzünün tüylerini almak

Rüyada yüzünün tüylerini almak kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün tüylerini almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyleri hatırlatmanız ya da bazı gerçekleri anlatmanız gerekebilir.

Rüyada kadının yüzünde tüy görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına yorulur.

Rüyada yüzünde tüylenme görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yüz tüyü almak bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada yüzündeki tüyleri almak eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün tüylü olduğunu görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına işarettir.

Rüyada yüzünde beyaz tüy görmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, farklı kişilerle tanışacağına delalet eder.

Rüyada yüzünün tüylenmesini görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments