Rüyada yüz tüylerini almak

Rüyada yüz tüylerini almak çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, çok üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüz tüylerini almak gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığın insanın sende bıraktığı etkinin altındasın.

Rüyada tüylü yüz görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün tüylendiğini görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün tüylenmesini görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde tüy çıktığını görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde tüy çıkmak girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, endişelerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada yüzünün tüylü olduğunu görmek yaptığı hataları düzelteceğine, rahat nefes alınacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde beyaz tüy görmek rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde tüy olduğunu görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments