Rüyada annesini dudaktan öpmek

Rüyada annesini dudaktan öpmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işarettir.

Rüyada annesini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Olayları şansa bırakmayın.

Rüyada annesini dudaktan öpmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalettir.

Rüyada annenin dudağından öpmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, büyük miktarda para kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada anneyi dudaktan öpmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada eşini dudaktan öpmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeği dudağından öpmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına inanılır.

Rüyada dudaktan öpmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini dudaklarından öpmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments